1. Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

 

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από τη χώρα – περιοχή αποστολής των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Ειδικότερα, η αποστολή προϊόντων εντός Ελλάδος φτάνει στον παραλήπτη το αργότερο σε μία εβδομάδα ενώ η αποστολή προϊόντων στο εξωτερικό διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

2. Πώς μπορώ να παραγγείλω;

 • Μέσω του eshop: βρίσκετε το προϊόν που θέλετε και πατάτε την επιλογή «Καλάθι» και ακολουθείτε τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 • Τηλεφωνικά: καλώντας στο 210 – 7272382 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 4μμ. στο κατάστημά μας (Σάββατο κατόπιν ραντεβού).
 • Από το κατάστημά μας: «Δώρημα» Ιασίου 1, Αθήνα (δίπλα στη Μονή Πετράκη) από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 4μμ. (Σάββατο κατόπιν ραντεβού).
 • Μέσω του email: yfasmata@apostoliki-diakonia.gr

3. Πώς μπορώ να πληρώσω;

 • Πληρωμή με αντικαταβολή: Επιλέγετε στη φόρμα παραγγελίας “Αντικαταβολή”. Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία στέλνεται με το ταχυδρομείο και πληρώνετε το κόστος με μετρητά κατά την  παραλαβή της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή είναι δυνατή μόνο για τις παραγγελίες εσωτερικού. Για τους χρήστες που βρίσκονται στο εξωτερικό και επιλέγουν “Αντικαταβολή”  θα πρέπει να καταθέτουν το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό Τραπέζης: Εθνική Τράπεζα Ελλάδος/ National Bank of Greece, 139 / 002856 – 88, IBAN : GR97 0110 1390 0000 1390 0285 688, SWIFT – BIC ETHNGRAA
 • Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: Για πληρωμή με ” Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα” συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας (τύπος κάρτας, αριθμός κάρτας, κωδικό ασφαλείας κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου και την ημερομηνία λήξης της κάρτας) στη σελίδα της Εθνικής Τράπεζας. Οι κάρτες που υποστηρίζονται είναι: Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express) και προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών.
 • Πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος: Για πληρωμή μέσω τραπέζης στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος/ National Bank of Greece, 139 / 002856 – 88, IBAN : GR97 0110 1390 0000 1390 0285 688, SWIFT – BIC ETHNGRAA, είναι αναγκαία η αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής στο e-mail: yfasmata@apostoliki-diakonia.gr

Τρόποι Τιμολόγησης

 • Απόδειξη λιανικής.

4. Πώς παραλαμβάνω και πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

 • Ελλάδα: Η αποστολή δέματος γίνεται με το ταχυδρομείο και αν η αποστολή γίνει με αντικαταβολή υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση.
 • Εξωτερικό: Η αποστολή δέματος στο εξωτερικό εξαρτάται από το βάρος του και γίνεται με εταιρία courier.

Για αναλυτική περιγραφή του κόστους ανά βάρος, παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2108161544.

5. Μπορώ να παραλάβω και στο εξωτερικό;

Η Αποστολική Διακονία  δίνει τη δυνατότητα σε κατοίκους εξωτερικού να παραγγέλνουν και να παραλαμβάνουν ταχυδρομικά όλα τα υφάσματα και εκκλησιαστικά είδη.

6. Πώς μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία;

 • Μέσω του e-mail  yfasmata@apostoliki-diakonia.gr αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας.
 • Τηλεφωνικά καλώντας στο 210 – 8161544 από Δευτέρα έως Παρασκευή 8πμ – 2μμ στο τμήμα Κεντρικής Αποθήκης.

7. Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

 • ·         Η αποστολή ενός προϊόντος προς επιστροφή μπορεί να γίνει, αν το επιθυμείτε εντός επτά (7) εργάσιμων ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, με την προϋπόθεση να είναι άθικτη η συσκευασία, το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην οποία θα μας υποδείξετε τον λογαριασμό κατάθεσης των αντίστοιχων χρημάτων εντός επτά (7) εργάσιμων ημερολογιακών ημερών από την επικοινωνία μας. Οι επιστροφές λόγω παράδοσης λανθασμένων προϊόντων γίνονται με τον ίδιο τρόπο, μόνο που το κόστος επιβαρύνει εμάς. 
 • Οι επιστροφές αφορούν  μόνο τα εκκλησιαστικά είδη. * Τα υφάσματα δεν επιστρέφονται.

 

Τρόπος Επιστροφής

 • Στο κατάστημά μας: «Δώρημα» Ιασίου 1, Αθήνα (δίπλα στη Μονή Πετράκη).
 • Ταχυδρομικά μέσω της ίδιας εταιρείας από την οποία το παραλάβατε με δική σας επιβάρυνση.

8. Είναι ασφαλείς οι αγορές μου και τα προσωπικά μου δεδομένα;

Η Αποστολική Διακονία σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα σας εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σας.  Τα στοιχεία της κάρτας σας εισάγονται σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας.  Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται και δεν μεταφέρονται στο δικτυακό τόπο της Αποστολικής Διακονίας.

Στην περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος μπορείτε να επικοινωνείτε με το email: yfasmata@apostoliki-diakonia.gr

ΔΩΡΗΜΑ